PLAČILO PO POVZETJU

Poštnemu uslužbencu ali dostavljavcu ob prevzemu paketa izročite gotovino in pošta bo s položnico za Vas opravila plačilo. GLS plačate provizijo za plačilo s posebno položnico po veljavnem ceniku.

Pri nakupu izdelkov, v vrednosti večji od 50,00 €, stroške dostave krije ponudnik. Stroški dostave pri nakupu izdelkov v vrednosti manjši od 50,00 € znašajo 4,88 € in se zaračunajo kupcu ob prevzemu blaga. V primeru plačila po povzetju mora stranka ob dostavi plačati manipulativni strošek GLS.

PLAČILO NA PODLAGI PREDRAČUNA Z NAKAZILOM NA TRANSAKCIJSKI RAČUN

Ob naročilu izberite plačilo po predračunu. Plačilo nakupa izvedete z nakazilom na transakcijski račun ponudnika. Višino zneska enostavno vpišete v plačilni nalog in za »Namen plačila« navedite št.računa, ki ga boste prejeli preko e-pošte. Ob prejemu nakazila na transakcijski račun bo ponudnik dostavil naročene izdelke (največ 5 delovnih dni). Plačilni nalog lahko izvedete preko Vaše elektronske banke, na katerikoli bančni enoti oziroma na poštnih okencih. Številka transakcijskega računa ponudnika se nahaja pod »Kontakti«.

Pri nakupu izdelkov in plačilu na podlagi predračuna z nakazilom na transakcijski račun ponudnika v vrednosti, večji od 50,00 €, stroške dostave krije ponudnik. Stroški dostave pri nakupu izdelkov v vrednosti manjši od 50,00 € znašajo 3,66 € in se zaračunajo kupcu ob prevzemu blaga.

Dostava izdelkov

Vse izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo v roku 5 delovnih dni. Paket boste prejeli po pošti. Če Vas takrat ni doma, Vam pustijo obvestilo o prispelem paketu. Na pošti Vas bo paket čakal še 8 dni. V primeru dostave izdelkov izven Slovenije je možen dogovor s ponudnikom na kontaktni e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Rok dostave izdelkov, ki niso na zalogi, je do največ 30 delovnih dni po prejemu plačila oziroma naročila. V primeru težav z dobavo izbranega izdelka ali podaljšanja roka dostave, upravljavec kupca o tem ustrezno obvesti in po potrebi z njim dogovori podaljšanje roka dostave ali zamenjavo izdelka oziroma kupcu na drugačen način ugodi v njegovih zahtevah oziroma potrebah.