Loading…

Splošni pogoji poslovanja spletnega nakupovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Spletno nakupovanje upravlja SANDILINE d.o.o., Pobeška cesta 19A, 6000 Koper, in je ponudnik storitev e-poslovanja, v nadaljevanju ponudnik. Ob registraciji v sistem spletne prodajalne, obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnešenimi podatki. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletnega nakupovanja, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
 

 Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

- kontaktne podatke ponudnika
- kontaktne naslove, ki omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (elektronska pošta, telefon)
- bistvene značilnosti blaga
- rok dostave naročenih izdelkov
- pogoje dostave izdelka (način, kraj in rok dostave)
- vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene
- način plačila in dostava izdelkov
- pojasnjen mora biti postopek ob reklamaciji, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi

 

Naročanje

Naročene izdelke si lahko doma v miru ogledate ter pomerite. V primeru, da Vam ne ustrezajo, lahko v roku 15 dni od prevzema celotno naročilo prekličete v ustni ali pisni obliki (npr. preko e-pošte, faksa ali pošte z našim obrazcem za preklic spletnega naročila).

Cene izdelkov

Pri nakupu veljajo cene izražene v EUR v trenutku potrditve naročila. Cene vključujejo 22 % DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja. Možne so napake pri vnosu cen in lastnosti izdelkov. Za morebitne napake se opravičujemo.

Arhiviranje pogodbe

Sklenjeno naročilo med kupcem in ponudnikom ter kopije izstavljenih računov se arhivira na sedežu podjetja SANDILINE d.o.o., Pobeška cesta 19A, 6000 Koper. Kupec lahko pridobi kopijo naročila ali računa z zahtevo na kontaktni e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Varstvo vaših osebnih podatkov

Zagotavljamo, da Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nikomur. Naslov Vaše elektronske pošte bomo uporabljali izključno z Vašim dovoljenjem in Vas samo na Vašo željo obveščali o novostih in akcijah na naši spletni strani. Vašo telefonsko številko bomo uporabili samo za preverjanje naročil, za kar si pridržujemo pravico zaradi morebitnih zlorab.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani www.homespot.si. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletni strani. V tem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne odražajo vedno v celoti dejanskega stanja.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali po klasični pošti na naslov:

Homespot,  SANDILINE d.o.o.
Pobeška cesta 19A
6000 Koper


Ponudnik se obvezuje, da bo v petih delovnih dneh kupcu potrdil, da je pritožbo prejel in mu sporočil, kako dolgo jo bo obravnaval ter ga vseskozi obveščal o poteku postopka.Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


Ekipa sandiline vam želi prijetno in ugodno nakupovanje.