Loading…

Kupec ima pravico, da v 15-ih dneh od prevzema izdelka sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila izdelka. Izdelek mora kupec vrniti ponudniku najkasneje v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu. Ponudnik je dolžan kupcu pri odstopu od pogodbe vrniti vsa opravljena plačila v zvezi s kupljenim izdelkom. Odstop od pogodbe mora kupec sporočiti na kontaktni e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. oz. na naslov ponudnika. Naslov za vračilo izdelkov je SANDILINE d.o.o., Pobeška cesta 19A, 6000 Koper.Vračilo izdelka mora kupec poslati izključno kot paketno pošiljko in ne kot pismo.  Vrnjeni izdelki morajo biti nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Obvezno mora biti priložen originalni račun. Kupec ima pravico odstopiti od pogodbe tudi v primeru, da je kupljen izdelek bil uničen ali poškodovan ob prevozu. V tem primeru ponudnik opravi zamenjavo izdelka na svoje stroške. V primeru, da je poškodba na pošiljki, nastali zaradi prevoza vidna, lahko kupec takšno pošiljko zavrne takoj pri dostavi. Ponudnik ni dolžan sprejeti odkupninskih pošiljk ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Postopek vračila izdelka

Izdelke pošljite v primerni kartonasti embalaži. Izpolnite obrazec za vrnitev izdelka ter ga priložite v pošiljko. Paketne izdelke vračate po pošti izključno kot paketno pošiljko (ne kot pismo). Po preteku 15 dni pa to ni več možno in vračilo ne bo odobreno. Prosimo prepričajte se, da so izdelki poslani z zadostno poštnino. Priporočamo vam, da se o stroških pošiljanja pozanimate na pošti in različnih paketnih distributerjih ter izberete najustreznejšega in zanesljivega za vračilo pošiljke.

Paket pošljite na:
Trgovina HOME SPOT
SANDILINE d.o.o.
Pobeška cesta 19A
6000 Koper
Slovenija

Nudimo vam vračilo denarja ali menjavo

- Vračilo celotne vrednosti izdelka
- Menjava za druge izdelke
- Dobropis pri trgovini Home Spot do vašega naslednjega nakupa

Vašo izbiro ustrezno označite na obrazcu za vračilo. Ponudnik vrne kupcu celotno kupnino bodisi s poštno nakaznico ali z nakazilom na osebni transakcijski račun kupca, najkasneje v roku 30 dni od dneva vračila. Lahko se odločite tudi za dobropis. Kontaktirajte nas na: +386 5 6398 946 ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Obstoječe izdelke lahko zamenjate z drugimi, ki jih lahko tudi v naprej rezervirate.
V kolikor boste izdelek vrnili zaradi naše napake, zaradi poškodbe ali napake pri obdelavi naročila (na primer ker smo vam ga poslali v napačni velikosti), bomo nemudoma zamenjali ali vam vrnili denar vključno s stroški poštnine.